"Is dit Adam Levine? Of misschien Zac Efron?"

Enkele dagen geleden werd in Madame Tussauds in Berlijn een nieuw wassen beeld ingehuldigd, waarbij sociale media en nieuwsmedia onmiddellijk de wenkbrauwen fronsten. Op het eerste zicht leek het immers om een levensechte kopie van Adam Levine te gaan, frontman van Maroon 5 en jurylid van The Voice. Toch bleek het uiteindelijk om de Amerikaanse "Baywatch"-acteur Zac Efron te gaan.

Wat MTV dan deed besluiten: "Ze lijken wel 2 broers." De Australische nieuwswebsite News dacht dat het eerder om een baby van beide celebrity’s ging. Lifestylewebsite MamaMia besloot dat Efrons beeld duidelijk op iemand anders geïnspireerd was. In ieder geval waren omschrijvingen als "creepy" en "nightmarish" nooit ver weg.

Het is niet de eerste keer dat wassen beelden de nodige kritiek krijgen omdat ze niet op het origineel lijken, de ene natuurlijk al minder dan de andere. Wat dacht u van volgende celebrity’s?

Mocht het niet duidelijk geweest zijn wie de wassen beelden voorstelden. U zag van boven naar beneden: Brad Pitt, Chris Hemsworth, Leonardo DiCaprio, John Travolta en Celine Dion.

Meest gelezen