"Pas begonnen, en de drank vloeide al rijkelijk"

Vandaag maakt Aintree zich klaar voor de befaamde en beruchte "Ladies Day" tijdens de Grand National, een van de jaarlijkse hoogtepunten in het paardenrennen. Het driedaagse sportevenement ging gisteren van start onder een zonnig gesternte, waardoor de gasten de drank al rijkelijk lieten vloeien. Al bij al verliep alles nog vrij vlekkeloos, iets wat vandaag, nochtans onder het motto "Make your Friday fabulous!", wellicht minder het geval zal zijn. De voorbije jaren lieten vooral schaars geklede dames zich tijdens "Ladies Day" van hun meest dronken kant zien. Maar opvallen was ook gisteren al de boodschap.

"Wie is er eigenlijk geïnteresseerd in de paarden?", blokletterde nieuwswebsite Daily Mail dan ook, "Het lijkt erop dat we weer begonnen zijn aan een groot feestje. De deuren waren nog maar geopend en de champagne vloeide al rijkelijk. En de kledij van de bezoekers leek meer gepast voor een nightclub-dansvloer dan voor een renbaan." Het inspireerde nieuwswebsite Metro alvast om "the do’s and don’ts" voor vandaag even op een rijtje te zetten.

Maar of de bezoekers daar aandacht voor zullen hebben, is een andere vraag. Dat mocht gisteren al blijken:

Meest gelezen