Bono zingt mee op het nieuwe album van Kendrick Lamar

Verrassend nieuws voor de fans van Kendrick Lamar. De Amerikaanse rapper brengt volgende week een nieuwe plaat uit - dat wisten we al- maar daarop zal ook Bono van U2 te horen zijn. Hoe het album zal heten, dat houdt Lamar nog even geheim.

Lamar, wiens vierde album volgende week vrijdag uitkomt, verklapte vandaag dat een zekere Paul Hewson heeft meegewerkt aan de elfde track op het album. Paul Hewson is de echte naam van Bono, de leadzanger van de Ierse band U2.

Lamar, die vorig jaar nog vier Grammy's won met "To pimp a butterfly", zijn studioalbum uit 2015, staat volgend weekend op het Californische muziekfestival Coachella. Het was eigenlijk de bedoeling dat zijn nieuwe album vandaag zou uitkomen. In de plaats daarvan gaf hij enkel wat informatie vrij over de 14 - voorlopig nog titelloze - nummers.

Behalve Bono hebben volgens Lamar ook James Blake, BadBadNotGood en de producers van Top Dawg en 9th Wonder aan de plaat meegewerkt.

Meest gelezen