Twee Vlamingen en twee Nederlanders vormen samen nieuwe boysband Buurland

Lennart, Jannes, Jelle en Laurens vormen samen de nieuwe boysband Buurland. Dat hebben de kijkers van het VTM-programma "The band" vanavond beslist. Het viertal bekoorde de jury en de kijkers met hun cover van "Ik leef niet meer voor jou" van Marco Borsato. De nieuwe boysband gaat de komende maanden op tournee in Vlaanderen en Nederland.

De vier uiteindelijke winnaars sprongen volgens velen al van bij de start van de liedjeswedstrijd in het oog. Vanavond konden enkel nog de kijkers stemmen, de jury had enkel nog een adviserende rol. Joost en de zingende postbode Andy grepen uiteindelijk naast de overwinning.

"Buurland" sloot de show af met zijn eerste single "Fiks mij". Lennart, Jelle, Laurens en Jannes krijgen als winnaars ook een platencontract aangeboden. Het is de bedoeling dat er een album komt en dat de band komende zomer gaat optreden.

Meest gelezen