Emma Stone wijst tiener af die haar via "La La Land"-remake had uitgevraagd

Actrice Emma Stone heeft de tiener die haar via een virale video had uitgevraagd, afgewezen. De 17-jarige Jacob Staudenmaier had de hele openingsscène van de film nagemaakt, maar dat blijkt niet voldoende om de actrice te overtuigen. Ze heeft hem bedankt met een brief.

De 17-jarige Jacob Staudenmaier moet op zoek naar een andere date voor zijn schoolbal. Nochtans had de aspirant-filmmaker alles uit de kast gehaald om zijn gedroomde afspraakje -actrice Emma Stone- te overtuigen. De jongeman heeft de openingsscène van de Oscarwinnende film "La La Land" grotendeels nagespeeld. De video ging viraal, maar het blijkt niet voldoende om Stone te overtuigen.

"Bedankt voor het mooiste aanzoek dat ik ooit heb gekregen", schrijft Stone volgens Staudenmaier aan hem in een brief. "Ik heb het hele, overigens mooi gemaakt, filmpje lang een brede glimlach op mijn gezicht gehad." Toch kan ze er jammer genoeg niet bij zijn. "Ik ben nu aan het werk in Londen, maar ik hoop dat je de tijd van je leven beleeft tijdens je schoolbal."

De 17-jarige aspirant-filmmaker is niet teleurgesteld. "Ik ben al blij dat ze überhaupt geantwoord heeft", zegt hij. "De brief was kort, maar fantastisch." Staudenmaier had op voorhand geen al te hoge verwachtingen, maar wist wel dat hij het groots wilde aanpakken. "De reacties hierop waren zo overweldigend dat ik voorlopig weinig nodig heb om mijn zelfbeeld hoog te houden."

Herbekijk hieronder de video:

Meest gelezen