Dochtertje van Milk Inc.-zangeres sterft aan zeldzame kanker

Lio, het 2,5-jarige dochtertje van Linda Mertens van Milk Inc., is vrijdag overleden. Dat laat het management van de zangeres weten in een persbericht. Het meisje leed sinds september 2015 aan een zeldzame agressieve kanker.
ERIC HERCHAFT

Lio werd geboren op 15 november 2014. In september 2015 werd bij het meisje een zeldzame agressieve kanker vastgesteld. Mertens besloot meteen om al haar projecten stop te zetten om voor haar dochter te zorgen. 

"Het was Linda's wens om de gezondheidstoestand van haar dochter uit de publieke aandacht te houden", staat er in het korte persbericht. "Aan de media en de fans wordt gevraagd om de privacy van Linda, haar familie en vrienden te respecteren in deze tijden van diepe droefheid." 

Collega Regi Penxten reageert in een emotioneel bericht op sociale media. "Als ouders en vrienden leven we al een hele tijd mee met Linda en haar familie. Wanneer Linda een tijd geleden het verschrikkelijke nieuws kreeg, hebben we onmiddellijk besloten om de projecten rond Milk Inc. terug te schroeven, zodat ze zoveel mogelijk tijd kon doorbrengen met haar lieve meisje. (...) Het leven heeft zich van zijn donkerste kant getoond. De hemel daarentegen heeft er een prachtig sterretje bij." 

Meest gelezen