Eén-programma's in het teken van "Iedereen tegen kanker" in april

Enkele Eén-programma's staan de komende weken in het teken van "Iedereen tegen kanker", de jaarlijkse campagne van Kom op tegen Kanker in samenwerking met de VRT. "Iedereen beroemd" richt deze week al de spots op de campagne, op zondag 23 april is er een "De 3 wijzen"-special. De slotshow op 30 april wordt gepresenteerd door Peter Van de Veire en Julie Van den Steen.
De originele "3 wijzen" kruipen nog eens in hun oude rol.

"Iedereen beroemd" besteedt deze week in verschillende rubrieken aandacht aan de "Iedereen tegen kanker"-campagne. Eén organiseert via zijn sociale media ook allerlei ludieke acties de komende dagen, zo kan je via een sms-actie Wim Lybaert winnen om jouw moestuin aan te pakken. 

Op zondag 16 april zendt Eén "Tot in den draai" van Filip Loobuyck uit, een documentaire over leven met het einde in zicht waarin zes palliatieve patiënten hun moedige verhaal vertellen. 

In "Blokken" nemen vanaf 17 april "topacteurs tegen kanker" het tegen elkaar op voor het goede doel. Onder anderen Ben Segers, Leen Dendievel en Rik Verheye nemen deel. 

Op zondag 23 april is er een special van "De 3 wijzen". De orginele 3 wijzen Walter Grootaers, Jacques Vermeire en Gerty Christoffels kruipen nog eens in hun oude rol (foto boven). 

Tot slot is er op zondag 30 april de liveshow die gepresenteerd wordt door Peter Van de Veire en Julie Van den Steen. Daarin wordt bekendgemaakt hoeveel de campagne dit jaar heeft opgeleverd. Een panel van BV's en KBC-personeelsleden zit die avond ook nog in het KBC-gebouw in Brussel om tijdens de show bijkomende giften in ontvangst te nemen. 

Meedoen?

Iedereen kan zijn eigen actie organiseren en registreren op www.iedereentegenkanker.be. Op die site vindt u een volledig overzicht van wat er allemaal gebeurt tijdens de campagne. 

Meest gelezen