Glamour en glitter, en vooral veel drank

7 arrestaties tijdens een evenement waar ongeveer 150.000 bezoekers op afkwamen. Volgens de politie, die een oogje in het zeil hield tijdens de jaarlijkse paardenrennen in Aintree, een van de populairste sportgebeurtenissen in Groot-Brittannië, viel het dit jaar dus nogal mee. "De meerderheid van de bezoekers wist ten volle te genieten van al hetgeen op en rond de renbaan gebeurde", aldus Claire Richards van de Merseyside Police. En genieten, dat deden de bezoekers, zoals moge blijken uit de foto’s.

Er werd weer hard gefeest, concludeerde nieuwswebsite Mirror, en dan vooral op de befaamde Ladies Day. Op deze dag tonen vrouwen zich in hun meest exuberante kleren, met de bedoeling stijlvol voor de dag te komen. Al zorgt de drank ervoor dat van dat stijlvolle weinig overblijft en nieuwsmedia meer van een carnavaleske sfeer spreken. Want, aldus de tabloid The Sun, "Grand national girls go wild as the booze flows". Plezier hebben de bezoekers in ieder geval gehad:

lees ook