Manager Céline Dion neemt ontslag om "familiale redenen"

Céline Dion zit zonder manager. Dat meldt de Canadese zangeres in een persmededeling. Sinds de ziekte en de dood van haar echtgenoot René Angélil nam Aldo Giampaolo die taak voor zijn rekening, maar hij gooit de handdoek in de ring om "familiale redenen".
2017 Invision

"Met twee jonge kinderen is het moeilijk een carrière als die van Céline te begeleiden. Ik vond dat ik mijn gezin enorm verwaarloosde. Zo kon het niet verder, maar het is niet makkelijk afscheid te nemen van zo'n passioneel werk." Met die woorden bevestigt Giampaolo op de Canadese tv dat hij stopt als manager van Céline Dion.

Daarmee reageert hij op een persmededeling die Dion zelf eerder heeft verspreid. "Ik kondig het ontslag van Aldo Giampaolo aan", zegt ze. "Aldo heeft gedurende enkele jaren deel uit gemaakt van mijn ploeg en trekt zich nu terug om persoonlijke en familiale redenen."

Giampaolo (kleine foto) is een kleine 3 jaar de manager van Dion geweest. Toen haar echtgenote René Angélil in juni 2014 opnieuw ziek werd, riep hij hem bij zich met de vraag of hij de fakkel wou overnemen. Sindsdien leidde hij de carrière van Dion in goede banen, ook na de dood van Angélil op 14 januari 2016. Wie Giampaolo opvolgt, is nog niet bekend.

2015 Getty Images

Meest gelezen