Ritje met de cabrio eindigt in geuren en kleuren

In de Zuid-Duitse deelstaat Beieren is de autorit van een 53-jarige vader en zijn 14-jarige dochter wel bijzonder onaangenaam geëindigd. Ze moesten een landbouwvoertuig met vloeibare mest kruisen en dat verliep niet zoals het hoorde.

De boer moest uitwijken voor een geparkeerde auto, maar door dat manoeuvre morste hij ongewild vloeibare mest op zijn tegenligger, een blinkende cabrio.

"Vader en dochter waren gebruind en hadden dringen een douche nodig", luidt de kurkdroge beschrijving van de gebeurtenissen door een politieagent. Blijkbaar was het onfortuinlijke voorval te wijten aan een slecht afgesloten mestcontainer.

Hoewel vader en dochter niet gewond zijn, kunnen ze hun auto volgens het politieverslag misschien best naar de schroothoop brengen. De ooit zo blinkende cabrio zou nog amper zo'n 5.000 euro waard zijn. 

Meest gelezen