"Het is een mirakel dat ze niet gewond is"

Sinds einde maart kunnen de Fransen weer genieten van de vele attracties op de "Foire du Trône" in Parijs, nog altijd een van de grootste kermissen in Frankrijk. Al liep dat afgelopen zondag bijna faliekant af voor een meisje dat resoluut voor opwinding zocht op "L’Adrénaline", een attractie die dit jaar pas voor het eerst op de kermis aanwezig was. Het mag blij zijn dat ze het nog kan navertellen.

De riemen die het meisje normaliter vastgegespt hielden aan de gigantische schommel raakten immers los, waardoor ze uit het stoeltje schoot en eronder bleef bengelen. Daardoor kwam haar hoofd wel erg dicht bij de grond. Uiteindelijk wist een man haar hand vast te grijpen en de schommel tot stilstand te brengen.

"Dit had veel erger kunnen aflopen", aldus de directie van de "Foire" op nieuwswebsite France Bleu. "Het is een mirakel dat dit jonge meisje niet gewond geraakt is. Deze attractie zal nu onmiddellijk worden gedemonteerd."

Meest gelezen