"Niemand geloofde me, omdat het 1 april was"

Het zal je maar overkomen: je werkdag zit erop en terwijl je naar huis gaat, word je omvergelopen door een hert. En dat op 1 april. Niemand die je gelooft, tot de camerabeelden opduiken. Het overkwam Cary McCook, een 25-jarige Canadees.

McCook gaf meer uitleg op de Canadese nieuwswebsites CBC en Global News: "Een collega van het werk had me net afgezet, om daarna te kunnen genieten van een ontspannen avond thuis. Maar het lot, of moet ik zeggen de natuur, had andere plannen met mij."

"Toen ik uitgestapt was, hoorde ik plots galopsprongen. Voor ik besefte dat die van een hert waren, en dat ik me uit de voeten moest maken, werd ik omvergeslagen door Bambi. Ze probeerde nog over me te springen, maar bam! Gelukkig was het geen mannetjeshert, want die had hoorns gehad en dan zou ik minder geluk gehad hebben. Het feit dat het dier zo opgejaagd was, was omdat ze door een hond achtervolgd werd."

"Ik ben blij dat ik er geen letsels aan overgehouden heb. En dat ook het hert niet gewond was. Het was alleen even schrikken. Het deed me beseffen dat alles kan gebeuren, op welk moment dan ook."

"Ik heb onmiddellijk mijn vrienden gebeld, maar niemand die me geloofde. Het was pas toen ik de beelden in mijn bezit kreeg, dat men besefte dat ik gelijk had. Iedereen reageerde met: "Verdorie, je vertelde de waarheid!""

Meest gelezen