"Rosse gangbang" van Ed Sheeran en Linde Merckpoel gaat de wereld rond

Vorige week vertelde zanger Ed Sheeran al grappend aan Stubru-presentatrice Linde Merckpoel dat alle roodharige mensen samen zouden moeten komen voor een orgie, om het uitsterven van de roodharigen te voorkomen. En dat is ook Angelsaksische media niet ontgaan. Onder meer tabloid The Sun en muzieksite NME.com hebben het opgepikt.

Vorige week stond Ed Sheeran in het Sportpaleis in Antwerpen. In eigen land was het vooral nieuws dat ook prins Laurent samen met zijn hele gezin aanwezig was. Het interview dat we achteraf met hem hadden kunt u hier herlezen. De Angelsaksische media hebben zich meer gefocust op het interview dat Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel had met de roodharige zanger.

Daarin zegt Sheeran op een bepaald moment dat er misschien eens een orgie moet worden georganiseerd met alleen maar roodharige mensen om te voorkomen dat de haarkleur uitsterft. Een sappige quote die zo onder meer de Britse tabloids The Sun en The Daily Star heeft gehaald. Ook muzieksite NME.com bericht erover.

Herbekijk: de bewuste "gangbang"-quote van Ed Sheeran

Meest gelezen