Bourlon: "Romances tussen Gert Verhulst en K3-dames vielen niet af te remmen"

De veelbesproken relaties die Gert Verhulst in het verleden met leden van K3 heeft aangeknoopt, waren onvermijdelijk. Dat zegt zijn zakenpartner bij Studio 100 Hans Bourlon in Story. "Je moest eens weten hoe snel ik het zag aankomen!"
BELGA/VIDAL
Gert Verhulst en Hans Bourlon (archieffoto).

Office romances of vallen voor een collega op het werk: het is niet altijd een goed idee, maar toch overkomt het veel mensen. Zo ook Gert Verhulst die als grote baas van Studio 100 in het verleden een relatie had met Karen Damen en Josje Huisman, jarenlang de leading ladies van K3.

Volgens zijn zakenpartner Hans Bourlon stond het in de sterren geschreven dat Verhulst met hen zou aanpappen. "Zulke dingen gebeuren nu eenmaal", vertelt hij aan Story. "Op dat moment viel het ook niet af te remmen."

Naar eigen zeggen zag hij de vlinders telkens al snel aankomen. "Je moest eens weten hoe snel! Ik heb Gert in die zaken overigens nooit advies gegeven. Ik was er vooral om naar zijn verhaal te luisteren en hem te steunen, met het volste respect voor zijn keuzes."

"De manier waarop Gert dat achteraf allemaal heeft gekanaliseerd, vind ik op zijn minst goed gedaan", geeft hij hem nog een pluim op zijn hoed. Sinds enkele jaren is Verhulst opnieuw samen met zijn oude liefde Ellen Callebout.

Meest gelezen