Afro-Latino strikt Alvaro Soler, Big Mountain en Mokoomba

Het Afro-Latino Festival heeft enkele nieuwe namen gelost. Meest in het oog springend zijn wellicht Alvaro Soler, Big Mountain en Mokoomba. Het festival met multiculturele muziek als salsa, reggae en Afrikaanse ritmes loopt van 7 tot 9 juli in Bree.

Latinster Alvaro Soler heeft afgelopen zomer voor de allereerste Spaanstalige nummer 1 gezorgd in de Vlaamse Ultratop in 10 jaar. Het was toen al van "El mundo bailando" van Belle Perez geleden. De jongeman is een van de nieuwe namen die het Afro-Latino Festival vandaag heeft gelost.

Daarnaast komt ook de legendarische reggaeband Big Mountain langs in Bree, net als Mokoomba, een van de beste Afrikaanse bands van het moment. De affiche wordt voorts aangevuld met Jamaram, Rolf Sanchez, The mighty pow pow movement, TLP, Drigao en vele andere.

Meest gelezen