Video player inladen...

Oplichtster laat honderden reizigers stranden op luchthaven Bangkok

Op Suvarnabhumi International Airport,de belangrijkste luchthaven van Bangkok, waren begin deze week een duizendtal mensen samengestroomd om in te checken voor een niet-bestaande vlucht naar Japan.

"Ze belde me op en vroeg of ik voor 10.00 baht (nog geen 250 euro), vlucht en verblijf, voor 6 dagen naar Japan wilde! Natuurlijk wilde ik dat!", zegt een opgelichte reizigster. Het was een ongeziene buitenkans want het normale tarief voor zo'n vlucht alleen is al haast het dubbele.

De oplichtster, een zekere Pasit Arinchalapit, is gearresteerd in Ranong, in het zuiden van het land. Ze was uit haar huis in Bangkok vertrokken toen ze lucht kreeg van de chaos en het protest dat de reizigers op de luchthaven hadden veroorzaakt.

Meest gelezen