"Aïssatou Diop is zwanger, Charité uit "Thuis" zal dat niet zijn"

De "Thuis"-actrice Aïssatou Diop is in verwachting van een kindje. De zwangerschap zal niet meegenomen worden in de verhaallijn van de soap. "De verhaallijn van haar personage Charité zal niet herschreven worden om de zwangerschap in de uitzendingen van "Thuis" te verwerken. Haar zwangerschap zal niet in beeld gebracht worden in de soap", aldus "Thuis"-producer Hans Roggen.
© VRT

De actrice Aïssatou Diop is in verwachting van een baby. De geboorte van het kindje is gepland in de zomer. Diop vertolkt sinds 2015 het personage Charité in "Thuis" op Eén.

De zwangerschap van de actrice zal niet verwerkt worden in de soap. "Hoe we het zwangerschapsverlof van Diop gaan opvangen, kunnen we nog niet zeggen. Dat zal de komende maanden uitgewerkt worden", meldt "Thuis"-producer Hans Roggen.

Meest gelezen