Gorillaz brengt wereldwijde virtuele luisterervaring naar België

Gorillaz brengt op 28 april een nieuwe plaat uit en dat zullen de fans geweten hebben. Een week voor de lancering van de langverwachte plaat "Humanz" lanceert de groep "The Humanz House Party", een wereldwijd virtual reality evenement waar fans het album kunnen beluisteren een week voor de eigenlijke release.

Gorillaz heeft alles op alles gezet om zijn plaat te promoten. Eerder deze week werd een app gelanceerd die de gebruikers meeneemt naar het huis van de virtuele bandleden 2D, Murdoc, Noodles en Russel. Via de app worden de fans ook uitgenodigd voor "The Humanz House Party".

Verspreid over 500 geheime locaties wereldwijd zullen liefhebbers in virtual reality naar het nieuwe album kunnen luisteren. Belgische fans kunnen terecht op drie locaties voor het feestje: in Brussel, Antwerpen en Luik op 21, 22 en 23 april.

Meest gelezen