Harry Styles stoot Ed Sheeran na 13 weken van zijn troon in VK

De debuutsingle "Sign of the times" van Harry Styles is op de eerste plaats binnengekomen in de lijst van best verkochte singles in het Verenigd Koninkrijk. Daarmee verdringt Styles Ed Sheeran na dertien weken van de eerste plaats. Het album "÷" (divide) van Sheeran blijft wel de lijst met best verkochte albums aanvoeren in het VK.

De voormalige zanger van One Direction Harry Styles heeft met zijn debuutsingle "Sign of the times" Ed Sheeran van de eerste plaats verdrongen in de lijst met best verkochte singles in het Verenigd Koninkrijk.

Daarmee maakt Styles een einde aan 13 weken nummer één voor "Shape of you" van Sheeran in het VK. "Sign of the times" is de eerste single van het debuutalbum "Harry Styles" van Harry Styles. Dat album wordt uitgebracht op 12 mei.

In de lijst met best verkochte albums in het VK blijft Ed Sheeran met kop en schouders boven de andere albums staan met "÷" (divide). In die lijst staan Rag 'N' Bone Man met "Human" en Chainsmokers met "Memoires - Do not open" op de plaatsen twee en drie.