Hengst niet blij met aanwezigheid van alligator

Een wandeltocht in Paynes Prairie, een uitgestrekt natuurgebied in de Amerikaanse staat Florida, eindigde voor Krystal Berry met een onverwachte confrontatie van een hengst met een alligator. Terwijl ze met een aantal vrienden naar haar auto wandelde, zag ze plots een hengst, ook al werd die niet uitgedaagd, zich smijten op een alligator. Maar die beet letterlijk van zich af. De beelden werden op Facebook intussen al meer dan een half miljoen keer bekeken.

Berry op nieuwswebsite International Business Times: "De hengst ging plots richting de alligator en begon te schoppen en bokkensprongen te maken. Ik dacht onmiddellijk: "Hoe intens is dit! Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien.""

"Ik denk niet dat een van beiden gewond geraakt is. Er waren toch geen verwondingen te zien, noch bij de alligator noch bij de hengst. Wel heb ik het natuurgebied gecontacteerd om toch maar eens te kijken hoe het beide dieren vergaan is."

Wie er uiteindelijk wint, is niet duidelijk. De alligator lijkt af te druipen, maar ook het paard maakt geen aanstalten om opnieuw aan te vallen:

Meest gelezen