Royal Blood brengt tweede album uit op 16 juni

Het Britse rockduo Royal Blood heeft de voorbije maanden het album "How did we get so dark?" ingeblikt. De eerste single "Lights out" is intussen uit. Op 16 juni ligt het tweede album van de band in de winkelrekken.

Mike Kerr en Ben Thatcher van Royal Blood hebben de eerste single van hun nieuwe album "How did we get so dark?" uitgebracht. Het nummer met de titel "Lights out" is een voorsmaakje van het nieuwe album dat op 16 juni in de rekken ligt.

De groep Royal Blood brak drie jaar geleden door met zijn debuutalbum "Royal Blood". Het album was het snelst verkopende rockdebuut in drie jaar tijd. "Royal Blood" stond op nummer één in Groot-Brittannië en ging wereldwijd meer dan een miljoen keer over de toonbank.

Het nieuwe album is opgenomen met producer Jolyon Thomas. De groep werkte aan "How did we get so dark?" in Brighton, Hollywood, Los Angeles, Nashville, Londen en Brussel.

Meest gelezen