Suikerrock zet Kaatje en dinosaurus Kamiel op de affiche

Kaatje van Ketnet is een van de artiesten op de affiche van de familiedag van Suikerrock op zondag 30 juli. Kaatje zal samen met dinosaurus Kamiel en astronaut Viktor de festiviteiten openen op de Grote Markt in Tienen.

De organisatoren van Suikerrock hebben Kaatje van Ketnet toegevoegd aan de affiche van de komende editie. Kaatje zal samen met haar vrienden optreden op zondag 30 juli.

De derde en laatste festivaldag van Suikerrock is traditioneel een familiedag op maat van gezinnen. Naast Kaatje treden ook Laura Tesoro, Niels Destadsbader, Matt Simons, Soulsister, Status Quo en Zucchero op.

De headliners van de eerste twee festivaldagen zijn The Black Box Revelation op vrijdag 28 juli en Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli.

Meest gelezen