Janet Jackson deelt eerste foto met ontwakende baby Eissa

Popzangeres (en zus van) Janet Jackson heeft haar eerste foto gedeeld van zoontje Eissa Al Mana. "Mijn baby en ik na een dutje", zette ze op Instagram. De foto komt er een week nadat bekend werd dat zij en de vader, Wissam Al Mana, uit elkaar gaan.

Jackson beviel in januari op 50-jarige leeftijd van een gezonde zoon. Tot nu toe heeft ze de drie maanden oude Eissa uit de schijnwerpers gehouden. Maar vandaag gunde ze haar 1,2 miljoen volgers op Instagram een momentje met zoonlief. Op de foto is een ontwakende Eissa te zien met een knuffelende mama Jackson. 

Vorige week raakte bekend dat Jackson scheidt van Wissam, de vader van Eissa. Daarmee komt er een einde aan het derde huwelijk van de Amerikaanse popzangeres. Jackson voedt haar zoon momenteel op in Londen. Daar werden ze onlangs nog gespot toen ze samen een wandeling in het park maakten.