Niet één keer maar twee keer balen voor Radiohead op Coachella

De heren van Radiohead zullen gebaald hebben als een stekker op het festival Coachella. Het optreden van de Britse rockband werd twee keer stilgelegd door technische problemen op het podium. "Kunnen jullie me horen", moest Thom Yorke aan het publiek vragen. Het geluid zat duidelijk niet mee.
2017 Invision
Toen het wel nog lukte tijdens Coachella.

Radiohead was gisteren een van de headliners op Coachella in Californië, maar het optreden werd overschaduwd door technische mankementen. De eerste keer viel het geluid weg bij het nummer "Ful stop", een tweede keer bij "15 step". De band lastte dan maar een pauze in.

Ze probeerde het opnieuw met "The national anthem", dat lukte wonderwel. Maar de problemen doken weer op bij "Let down". De geluidsboxen lieten het afweten en Radiohead verliet voor een tweede keer het podium.

Frontman Yorke probeerde de boel op te vrolijken: "Ik zou een grap kunnen vertellen om de sfeer te verbeteren, maar wij zijn Radiohead dus fuck it." Hij stak het uiteindelijk op "fucking aliens" (buitenaardse wezens). Na twee onderbrekingen waren de problemen van de baan, en kon het twee uur durende concert voort.

In onderstaande video kunt u zien hoe het eraan toeging. Véél show en belichting, weinig muziek:

Radiohead prijkt ook op de affiche van Best Kept Secret en Rock Werchter. Laat ons hopen dat buitenaardse wezens ons dan goedgezind zijn.

Meest gelezen