Prinses Eléonore verrast jarige koning Filip met de viool

Prinses Eléonore heeft koning Filip verrast op zijn verjaardag door voor hem een optreden te geven met haar viool. Een filmpje van het schattige moment heeft het Paleis verspreid via sociale media. Daarop is te zien hoe Eléonore "Lang zal hij leven" speelt voor Filip. Ze wordt beloond met een enthousiaste "bravo" en een knuffel van haar vader.

Eléonore geeft het beste van zichzelf voor de jarige koning Filip:
(zet geluid aan - let op: de beeldkwaliteit is korrelig)

Prinses Eléonore Fabiola Victoria Anne Marie is het vierde kind van koning Filip en koningin Mathilde. Niet enkel grote zus, kroonprinses Elisabeth (15), is muzikaal aangelegd. Terwijl zij oefent op de piano, speelt Eléonore al een tijdje viool. Beide zussen tekenen ook graag en houden van fietsen, zwemmen, skiën en zeilen.

Vader en dochter verjaren kort na elkaar. Filip blaast vandaag 57 kaarsjes uit, Eléonore morgen 9. Vorig jaar deelde het hof nog een filmpje waarop ze te zien waren in de koninklijke tuin vol kleurrijke narcissen. Ze wensten toen iedereen, die samen met hen verjaren, een prettige verjaardag en veel vreugde. Dat zag er toen zo uit:

Meest gelezen