Brussel-Centraal: vijfde spoor vrij, geen vertragingen meer

In het station Brussel-Centraal is vandaag ook het vijfde spoor opnieuw vrij. Er zijn geen vertragingen meer. Dat laat spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel weten.
archieffoto

Door een brand op een werktrein ter hoogte van Brussel-Centraal was het treinverkeer tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid gisteren zowat vijf uur lang in beide richtingen volledig onderbroken. Treinen werden omgeleid langs het westelijke ringspoor.

Het station ging gisteren om 14 uur opnieuw open. Toen waren er vier sporen vrij. Het vijfde spoor is vandaag sinds 5.30 uur ook vrij na de herstellingswerken. De herstellingswerken aan de bovenleiding van spoor zes worden vandaag voortgezet. Infrabel verwacht dat het zesde spoor wellicht morgenochtend vrij zal zijn.

Meest gelezen