First lady Melania en zoon Baron verhuizen dan toch naar het Witte Huis

De Amerikaanse first lady Melania Trump en haar zoon Baron verhuizen deze zomer naar het Witte Huis. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Melania Trump woont nu nog in de Trump Tower in New York, terwijl haar man Donald Trump wel al in het Witte Huis woont.
AFP or licensors

Bij de verkiezing van haar man werd al snel duidelijk dat Melania Trump niet zou mee verhuizen naar de ambtswoning van de Amerikaanse presidentiële familie. De first lady wilde niet dat haar zoon van school moest veranderen middenin het schooljaar en dus bleven moeder en zoon in de Trump Tower in New York wonen.

De dubbele domicilie veroorzaakte heel wat commotie in de VS, omdat de beveiligingskosten daardoor heel hoog opliepen. Bovendien brengt het presidentiële paar ook nog veel weekends door in hun buitenverblijf in Florida.

Nu komt er dus wel een verhuizing. Melania en Baron Trump verhuizen deze zomer, na het einde van het schooljaar naar het Witte Huis. De first lady zou de verhuizing al volop aan het voorbereiden zijn. Dat betekent ook meteen het einde van de geruchten rond een definitief verblijf van Melania en Baron in New York.

Meest gelezen