"Master of puppets" blijft "De zwaarste lijst" van StuBru aanvoeren

De luisteraars van Studio Brussel hebben "Master of puppets" van Metallica voor het tweede jaar op rij op de eerste plaats gezet in "De zwaarste lijst". Alex Agnew nam voor de negende keer de presentatie van de lijst met 66 nummers voor zijn rekening. De uitzending liep van 13 uur tot 19 uur op Studio Brussel.

"Master of puppets" van Metallica staat voor de tweede keer op de eerste plaats in "De zwaarste lijst" van Studio Brussel. Het podium wordt vervolledigd door "Chop suey" van System Of A Down en "Fear of the dark" van Iron Maiden.

Channel Zero is net als vorig jaar de hoogst genoteerde Belgische act. "Black fuel" van Channel Zero eindigde op de zesde plaats. Andere Belgische bands in de lijst zijn Steak Number Eight, Fleddy Melculy en Brutus.

Metallica blijft de populairste groep in "De zwaarste lijst". De band van James Hetfield en Lars Ulrich staat met negen nummers in de lijst van Studio Brussel. De hoogste nieuwkomer in "De zwaarste lijst" is "Du hast" van de Duitse tanzmetalband Rammstein.

De top tien van "De zwaarste lijst"

1. (1) Master of puppets - Metallica
2. (5) Chop suey - System Of A Down
3. (2) Fear of the dark - Iron Maiden


4. (4) Ace of spades - Motörhead
5. (10) Schism - Tool
6. (4) Black fuel - Channel Zero
7. (6) One - Metallica
8. (7) Angel of death - Slayer
9. (8) The number of the beast - Iron Maiden
10. (30) Sonne - Rammstein