Damon Albarn plant wereldtournee met Gorillaz

De Britse groep Gorillaz heeft een reeks concerten aangekondigd op zijn website. Voorlopig is er nog geen concert in België gepland. Eind april ligt het nieuwe album "Humanz" van Gorillaz in de winkelrekken.

De Britse band Gorillaz gaat op wereldtournee. Het eerste concert van de band van Damon Albarn en Jamie Hewlett is gepland op 10 juni in Margate in het Verenigd Koninkrijk.

Komende zomer plant Gorillaz een dertigtal concerten in Noord-Amerika en er is al een optreden in Japan geboekt. De concertdata van het Europese luik van de wereldtournee zijn nog niet bekend.

Vorige maand maakte Damon Albarn bekend dat het nieuwe album "Humanz" van Gorillaz op 28 april in de winkelrekken zal liggen. Het is het eerste nieuw album van de groep in zes jaar tijd. Komende zomer gaat de groep het album wereldwijd voorstellen.