Jackie Chan ziet brood in tekenfilmserie "J-Team"

De Chinese acteur gaat een vervolg maken van "Jackie Chan adventures". De nieuwe tekenfilmserie "J-Team: All new Jackie Chan adventure" wordt gemaakt in China. "Jackie Chan adventures" werd in Amerika gemaakt.
2017 Invision

De in Hongkong geboren Chinese acteur Jackie Chan heeft een budget van 5,5 miljoen euro vrijgemaakt voor de productie van 104 afleveringen van de tekenfilmserie "J-Team: All new Jackie Chan adventure".

In de tekenfilmserie neemt de geanimeerde Jackie Chan het samen met een groep kinderen op tegen het kwade. "J-Team" wordt in China gemaakt en is bestemd voor de Chinese markt. De vorige serie "Jackie Chan adventures" werd in Amerika gemaakt.

Jackie Chan wil met het nieuwe project de Chinese filmindustrie een boost geven. De releasedatum is nog niet bekend.

De 63-jarige Jackie Chan is een van de meest gelauwerde Chinese acteurs. Hij is bekend van verschillende komische actiefilms en is zowel in China als in Hollywood een veel gevraagde acteur.