Bruzz viert eerste verjaardag met nieuw stadsmagazine

De krant en het weekblad van de Vlaams-Brusselse media Bruzz worden vanaf morgen samengevoegd tot een nieuw stadsmagazine. Het moet dienen als gids voor alles wat leeft in de hoofdstad. Het stadsmagazine is vandaag gelanceerd, precies een jaar na de start van Bruzz.

Het nieuwe stadsmagazine wordt gedrukt op het halve berliner-formaat. Bruzz zegt daarmee resoluut te kiezen voor een stedelijke uitstraling die de baseline "You Are The City" ondersteunt.

Met de beste tips en adressen uit het Brusselse cultuuraanbod, een drietalige agenda, maar ook duiding, achtergronden, meningen en interviews heeft Bruzz de ambitie hiermee de ultieme Brusselse gids uit te geven.

Het wekelijkse magazine verschijnt elke woensdag in een oplage van 62.000 exemplaren en is gratis te verkrijgen in een van de 700 verdeelpunten in de hoofdstad. Wie in Brussel woont, kan zich ook gratis abonneren.

Op dinsdag 18 april, één jaar na de start van het Brussels mediamerk, is het stadsmagazine officieel gelanceerd in het Flagey-gebouw, de thuisbasis van Bruzz.