Kinepolis zendt finale Eurovisiesongfestival uit op witte doek

Liefhebbers van de liedjeswedstrijd van de EBU kunnen voor het eerst in de bioscoop terecht om het Songfestival te volgen. Kinepolis zendt op 13 mei de livestream van de EBU uit in de biocoop in Antwerpen. Voorlopig hebben we een zaal gereserveerd, maar mocht er veel vraag naar tickets zijn, zullen we het aantal zalen uitbreiden, meldt Kinepolis.

Na opera's en museumbezoeken gaat Kinepolis België voor het eerst de finale van het Eurovisiesongfestival uitzenden op het witte doek. De 62e finale van de liedjeswedstrijd vindt plaats op zaterdag 13 mei in Kiev in Oekraïne.

"Als we de polls mogen geloven, maakt België met Blanche een heel grote kans om naar de finale te gaan. Dat zal de hype rond het Songfestival versterken", motiveert Frederique Naeyaert van Kinepolis het initiatief.

De productmanager van Kinepolis is ervan overtuigd dat de bezoekers de liedjeswedstrijd heel intens zullen kunnen meemaken in de bioscoop.