Prins William speldt Victoria Beckham een lintje op

Victoria Beckham is veertien jaar na haar man David Beckham opgenomen in de Order of the Britisch Empire. Ze kreeg de prestigieuze onderscheiding voor haar bijdrage aan de modewereld. "Als je grote dromen hebt, kan je grote dingen verwezenlijken", reageerde Victoria Beckham op de onderscheiding.

Verschillende Britse academici en mensen uit de sport- en showbizzwereld zijn vanmiddag in de bloemen gezet door prins William in Buckingham Palace. De oudste zoon van prins Charles reikte verschillende adellijke en eretitels uit.

De voormalige Spice Girl Victoria Beckham werd geflankeerd door haar ouders en haar man David Beckham toen ze haar onderscheiding in ontvangst nam uit handen van prins William. Victoria Beckham werd bekroond met de onderscheiding Officier in de Orde van het Britse Rijk (OBE).

David Beckham werd in 2003 al onderscheiden met een OBE. Victoria Beckham reageerde heel blij op de uitreiking van het lintje.

"Het was een genoegen om vandaag op Buckingham Palace te zijn. Ik ben trots op mijn Britse afkomst en ik ben vereerd met de onderscheiding. Als je grote dromen koestert, kan je grote dingen verwezenlijken", aldus Victoria Beckham.

Ook kunstenaar Christopher Ofili, acteur Mark Rylance en de atletes Jessica Ennis-Hill en Sophie Christiansen werden vanmiddag gelauwerd in Buckingham Palace.