"Captain America" Chris Evans ziet brood in rol op Broadway

De Hollywoodacteur Chris Evans maakt volgend jaar zijn debuut in het theater in New York in het stuk "Lobby hero". Het is de eerste rol op Broadway voor de vertolker van Captain America in "Captain America: Civil war", "Ant-Man" en "Avengers: Age of ultron".
2017 Invision

De Amerikaanse acteur Chris Evans en zijn Canadese collega Michael Cera zijn gecast in de nieuwe opvoering van het toneelstuk "Lobby hero" op Broadway. Evans is bekend van zijn vertolkingen van de comicheld Captain America.

"Lobby hero" ging in 2001 in première op Broadway en vertelt het verhaal van een bewaker, zijn baas en een aantal politieagenten die in een appartement vertoeven in het kader van een moordonderzoek. De opvoering met Evans en Cera gaat begin 2018 in première.

De 35-jarige Evans speelt de rol van de baas van de bewaker. Cera (28) kruipt in de huid van de jonge bewaker. Het toneelstuk werd geschreven door regisseur en scenarist Kenneth Lonergan, die vorig jaar hoge ogen gooide met de film "Manchester by the sea".