Werken in Groot-Bijgaarden al voorbij, geen verkeershinder meer

De werken op de E40 in Groot-Bijgaarden zijn veel vroeger dan gepland afgerond. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Reizigers hoeven dus geen rekening meer te houden met grote verkeersproblemen.

Gisteren stonden er een hele dag lange files op de Brusselse Buitenring na werken op het knooppunt in Groot-Bijgaarden. Daar waren de rechter- en middenrijstrook dicht om het wegdek te herstellen. Hoewel de werkzaamheden duidelijk waren aangekondigd, liep het verkeer al vroeg in de ochtend volledig in de knoop. Omdat veel mensen omreden via Antwerpen, stonden er ook daar lange files. 

Om iets voor 9 uur vanochtend meldde het Vlaams Verkeerscentrum dat de herstelling klaar is. Dat is veel vroeger dan gepland, want Wegen en Verkeer liet gisteren nog weten dat de werken tegen maandagochtend 5 uur zouden afgerond zijn.