Nieuw album Oscar And The Wolf is afgewerkt

Max Colombie van Oscar And The Wolf heeft op Instagram aangekondigd dat de opnames van het tweede album afgerond zijn. "Het schrijven, opnemen en de productie van het album is afgerond. Ik had het niet kunnen bolwerken zonder "this bad bi+ch @onetrackbrain"", schrijft Colombie.
Sven Michiels - Photography

Oscar And The Wolf is klaar voor de festivalzomer. De groep rond Max Colombie heeft de productie van een tweede studioalbum afgewerkt.

Max Colombie heeft het nieuws aangekondigd op zijn Instagrampagina. "Finshed writing, recording and production of the album. I couldn't have done it without this bad bi+ch @onetrackbrain", schrijft Colombie. "@ontetrackbrain" verwijst naar producer Jeroen van The Subs.

Meer informatie over het tweede albums van Oscar And The Wolf is er nog niet. De groep staat komende zomer op de affiche van verschillende festivals. Oscar And The Wolf brak drie jaar geleden door met het debuutalbum "Entity".