Alison Moyet zingt "All cried out" op Beleuvenissen

De organisatoren van de gratis zomerconcerten op de Grote Markt in Leuven hebben Alison Moyet op de affiche gezet. De Britse zangeres staat op het podium van het stadsfestival op vrijdag 14 juli.

Beleuvenissen op de Oude Markt is een onderdeel van het globale Leuvens zomeranimatieaanbod onder de noemer "Groot verlof". De eerste drie vrijdagen van de maand juli worden er gratis optredens georganiseerd op de Oude Markt.

Op vrijdag 7 juli treden ojnder anderen The Bootleg Beatles & Orchestra op op Beleuvenissen. Een week later is het de beurt aan Alison Moyet. De Britse zangeres scoorde midden de jaren 80 hits las "All cried out" en "Is this love".

In het kader van het "Groot verlof" vinden er op 12 en 13 augustus gratis optredens plaats. Dan staan onder anderen Level42 en Compact Disk Dummies op het podium.