Universal koopt rechten op film over leven van Madonna

De Hollywoodstudio Universal heeft de rechten op het scenario van de film "Blonde ambition" aangekocht. De film vertelt het verhaal van de zangeres Madonna van voor ze bekend was tot aan haar grote doorbraak midden de jaren 80.

De Amerikaanse filmstudio Universal ziet brood in de verfilming van het levensverhaal van de 58-jarige zangeres Madonna. Universal heeft de rechten op het scenario van "Blonde ambition" gekocht.

De film vertelt het verhaal van de jonge danseres die begin de jaren 80 verhuist van Michigan naar New York. Wanneer de carrière van de danseres geen hoge vlucht neemt, besluit Madonna te gaan zingen en liedjes te schrijven.

In 1983 debuteert de zangeres met het album "Madonna" en een jaar later volgt de grote doorbraak met het album "Like a virgin". Universal gaat nu op zoek naar een regisseur om de verfilming van "Blonde ambition" vorm te geven.