"Sorry voor alles" wint goud en zilver op internationale festivals

"Sorry voor alles" is in de prijzen gevallen op de twee internationale festivals. Gisteren kreeg het Eén-programma een gouden medaille op het prestigieuze New York Festival. En later dit voorjaar zal het een zilveren award ontvangen op het World Media Festival in Hamburg.

In "Sorry voor alles" werd één onbekende Vlaming het slachtoffer van allerlei complotten. Het verborgencameraprogramma werd gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof en was vorig jaar een enorme kijkcijferhit op Eén. Nu krijgt het ook internationale erkenning, met prijzen op de prestigieuze festivals van New York en Hamburg.

Gisteren werd het programma bekroond met de Gold World Medal in de categorie "entertainment en familieprogramma" op het New York Festival in Las Vegas. ​En binnenkort kaapt "Sorry voor alles" ook de Silver Intermedia Global Award weg op het World Media Festival in Hamburg, dat plaatsvindt op 10 mei.

Het World Media Festival vindt elk jaar plaats in Hamburg. Het festival bekroont de beste moderne internationale producties uit verschillende takken van de media. Ook het jaarlijkse New York Festival bekroont programma's van over de hele wereld.

"Het is nog steeds onwerkelijk hoe een klein idee dat ik een aantal jaar geleden had, nu zelfs internationaal erkenning krijgt", reageert Kamiel De Bruyne, de bedenker van het programma. "Sorry voor alles zorgde vorig jaar toch voor een klein bommetje op Eén. Geweldig dat dit programma nu ook internationaal alle lof krijgt", zegt Eén-netmanager Olivier Goris.