Coely en Baloji prijken op affiche van Glastonbury

De Belgische hiphoppers Coely en Baloji zijn toegevoegd aan de affiche van het iconische Britse muziekfestival Glastonbury. Die plek delen ze met onder meer Ed Sheeran, Radiohead, Katy Perry, The National en The xx.
Chris Stessens
Coely op Pukkelpop afgelopen zomer.

Voor Coely gaat het bijzonder snel. De 23-jarige Antwerpse met Congolese roots toonde haar blijdschap op Twitter.

Coely en Baloji, die al eerder op het festival stond, spelen in de Silver Hayes-tent, een van de zes podia van het festival. Daar staan vooral dance- en hiphopacts geprogrammeerd, met onder meer Fatboy Slim en Sister Bliss.

Glastonbury vindt plaats van 21 tot en met 25 juni. In ons land kan je Coely aan het werk zien op Couleur Café, Suikerrock en de Lokerse Feesten.