Jeff Goldblum keert terug naar de wereld van "Jurassic Park"

Jeff Goldblum, een van de hoofdrolspelers in de originele "Jurassic Park", zal de rol van wetenschapper Ian Malcolm hernemen in de sequel op "Jurassic World", het kassucces uit 2015. De film wordt in juni 2018 in de zalen verwacht.
Invision

Goldblum vertolkte Ian Malcolm in "Jurassic Park" (1993), intussen bijna 25 jaar geleden, en opnieuw in de sequel "The lost world" (1997). In de derde film en in "Jurassic World" was hij niet te zien.

De 64-jarige acteur zei vorig jaar dat hij niet gevraagd was voor "Jurassic World", waarin Chris Pratt en Bryce Dallas Howard de hoofdrollen vertolken. Maar erg vond hij dat niet. "Als er voor mij geen nieuwe films zouden komen, zou ik volkomen tevreden en voldaan zijn met die films die ik gedaan heb. Ze doen het uitstekend zonder mij."

Maar in de tweede "Jurassic World" maakt Goldblum dus toch zijn comeback. De Spanjaard Juan Antonio Bayona gaat de film regisseren. Hij wordt in juni volgend jaar in de zalen verwacht. De verwachtingen zullen hooggespannen staan, want "Jurassic World" staat op 4 in de lijst van films die wereldwijd het meest hebben opgebracht aan de bioscoopkassa's. 

Jeff Goldblum in "Jurassic Park":