Nog even geduld, "Frozen 2" eind 2019 in de zalen

Het langverwachte vervolg op de animatiefilm "Frozen" zal in november 2019 in de zalen verschijnen. Dat heeft producent Disney bekendgemaakt. "Frozen 2" komt daarmee 6 jaar na zijn voorganger, die wereldwijd een enorm succes werd.

Prinses Anna, koningin Elsa, Olaf de sneeuwman. Sinds het succes van "Frozen" zijn het welbekende personages voor kinderen én volwassenen. Dat Disney een sequel zou maken, was dan ook snel duidelijk. Nu weten we ook wanneer we die mogen verwachten. Op 27 november komt de film in de Amerikaanse zalen, bij ons zal dat wellicht enkele weken later zijn.

Of de cast van het origineel terugkeert, is niet bekendgemaakt. Maar Kristen Bell, die de stem van Anna inspreekt, deelde het nieuws over de sequel alvast wel enthousiast op Twitter.

Ook in 2019: "Star Wars: Episode IX"

Disney heeft ook bekendgemaakt dat "Star Wars: Episode IX", de derde en laatste film in de nieuwe trilogie van de ruimtesaga in mei 2019 in de zalen komt. Episode VIII, "The last jedi", verschijnt in december dit jaar. De nieuwe "Indiana Jones" ten slotte moet klaar in zijn in 2020.