M. Night Shyamalan kondigt sequel "Unbreakable" aan

De Amerikaanse regisseur M. Night Shyamalan heeft op Twitter aangekondigd dat hij een sequel gaat maken van "Unbreakable". Bruce Willis en Samuel L. Jackson, de hoofdrolspelers uit die film, zijn ook in de sequel van de partij. James McAvoy, die de hoofdrol speelde in Shyamalans recentste film "Split", heeft ook een rol gekregen in "Glass".

De Amerikaanse regisseur M. Night Shyamalan heeft aangekondigd dat hij een sequel gaat maken van de succesvolle film "Unbreakable" uit 2000. Bruce Willis, Samuel L. Jackson en James McAvoy zijn gecast in de hoofdrollen in "Glass".

Shyamalan heeft al verschillende keren samengewerkt met de acteurs. Bruce Willis was te zien in zijn grote doorbraak "The sixth sense" uit 1999. Samen met Samuel L. Jackson vertolkte Willis de hoofdrollen in "Unbreakable".

James McAvoy en Anya Taylor Joy vertolkten de hoofdrollen in de thriller "Split", die midden februari in de Belgische bioscopen verscheen. Zij zijn ook gecast in de nieuwe film "Glass". Universal kondigt aan dat de film begin 2019 uitgebracht wordt.