Nicolas Cage breekt enkel op filmset in Bulgarije

De Amerikaanse acteur Nicolas Cage heeft zijn enkel gebroken op de filmset van de actiefilm "#211" in Bulgarije. De acteur verkoos een behandeling in een ziekenhuis in Los Angeles boven een behandeling in Sofia. Hij wordt over twee weken opnieuw op de filmset verwacht.

De opnames van de Amerikaanse actiefilm "#211" in Bulgarije zijn stopgezet na een ongeluk op de filmset. De hoofdrolspeler Nicolas Cage liep een enkelbreuk op en reisde terug naar de VS om zich te laten behandelen.

De actiefilm "#211" wordt geregisseerd door York Shackleton, een voormalige professionele snowboarder die al een handvol films heeft gemaakt.

De 53-jarige Nicolas Cage wordt over twee weken opnieuw op de set in Bulgarije verwacht. De titel van de film "#211" verwijst naar de Amerikaanse politiecode voor een gewapende overval.