Scarlett Johansson nodigt 72-jarige "dubbelganger" uit voor drankje

Scarlett Johansson is 32 en Geraldine is intussen 72, maar op haar 22e leek Geraldine als twee druppels water op de Amerikaanse actrice. En omdat die gelijkenis haar niet ontgaan is, nodigt Johansson Geraldine nu uit voor de première van "Rough night".
AP

Het was een gebruiker van het populaire discussieplatform Reddit die vorige week een foto uit de oude doos deelde (zie hieronder), met als bijschrift: "Mijn oma leek op Scarlett Johansson toen ze jong was". 

En dat weetje is intussen ook tot bij de actrice geraakt. Zij postte een video waarin ze Geraldine laat weten dat ze haar graag wil ontmoeten. "Deze video is voor oma Geraldine", zegt de actrice. "Geraldine, ik kan het niet beschrijven, maar ik ben overspoeld met mails en berichten van mensen die me laten weten hoe erg we op elkaar lijken." (lees verder onder de video)

"Ik wil je graag ontmoeten. Ik zag dat je drunk as a skunk (stomdronken) was toen die foto gemaakt werd", vervolgt Johansson. "En ik zou je dronken gezicht graag eens zien. (...) Laten we samen iets gaan drinken, Geraldine." Geraldine is bij deze dus officieel uitgenodigd voor de première van "Rough night". "Ik zie je aan de bar", besloot Johansson. Haar kleinzoon heeft op Reddit al laten weten dat zijn grootmoeder de uitnodiging aanvaardt.

Scarlett Johansson is momenteel te zien in "Ghost in the shell". Ze is ook bekend van films als "Vicky Cristina Barcelona", "The black dahlia", "Girl with a pearl earring" en "Lost in translation".

lees ook