Twee iconische filmcrews houden reünie op Tribeca Film Festival

Het Tribeca Film Festival in New York heeft het voorbije weekend uitgepakt met twee opmerkelijke reünies. Vrijdag kwam Quentin Tarantino met de acteurs van "Reservoir dogs" langs om de 25e verjaardag van de film te vieren. Zondag werd de 45e verjaardag van "The godfather" van Francis Ford Coppola herdacht.

Het Tribeca Film Festival in New York heeft het voorbije weekend heel wat bekende Hollywoodsterren over de vloer gekregen.

Quentin Tarantino verscheen op de rode loper met de acteurs Steve Buscemi, Michael Madsen, Harvey Keitel en Tim Roth om de 25e verjaardag van zijn doorbraakfilm "Reservoir dogs" te vieren.

Gisterenavond ontving het Tribeca Film Festival de regisseur en hoofdrolspelers van "The godfather" uit 1972. Regisseur Francis Ford Coppola ging gewillig op de foto met Diane Keaton, Robert De Niro, Robert Duval, James Caan, Al Pacino en Talia Shire.

Coppola bekeek de film samen met de cast voor het eerst sinds lange tijd en reageerde emotioneel op de screening.

Robert De Niro is een van de oprichters van het Tribeca Film Festival. Het filmfestival vond voor het eerst plaats na de aanslagen op 11 september 2001 om de wijk TriBeCa in Manhattan te laten heropleven.

2017 Invision