"Want we zijn toch allemaal Sarah Paulson, niet?"

Daar sta je dan, te poseren op een van de meest extravagante evenementen in New York, het jaarlijkse Met Gala. Maar plots draai je je om en ben je compleet "star struck". Het overkwam gisteren actrice Sarah Paulson, toen ze plots Madonna op de rode loper opmerkte. Haar mond viel letterlijk open en nieuwsmedia concludeerden dat ze niet anders dan gedacht kon hebben: "Bitch, it’s Madonna!"

Paulson is vooral gekend van haar rollen in "American horror story" en "The people v. O.J.Simpson", waarvoor ze meerdere prijzen in de wacht sleepte. Maar ook zij kan nog duidelijk het gewone meisje zijn dat plots haar idool opmerkt. En dat ging ongeveer als volgt:

Op sociale media waren de reacties vrijwel gelijklopend en terug te brengen tot deze ene:

Na de eerste verwondering maakte Paulson nog van de gelegenheid gebruik om wat te dollen met Madonna, die vergezeld was van designer Jeremy Scott.

lees ook