Lieven Scheire met "Speciale relativiteit van Einstein" op Gentse Feesten

De komiek en televisiemaker Lieven Scheire gaat tijdens de Gentse Feesten twee keer optreden met een theatershow in de Vooruit in Gent. Op 20 en 22 juli voert hij de voorstelling "De wonderlijke wereld van Lieven Scheire: De speciale relativiteit van Einstein" op.

"Zo vaak Lieven Scheire op televisie te zien is, zo weinig zien we hem in het theater. Hij verschijnt wel eens op het podium in het Verenigd Koninkrijk met zijn Engelstalige show, maar nu is hij eindelijk ook bij ons te zien met een Nederlandstalige voorstelling", klinkt het.

De voorstelling "De wonderlijke wereld van Lieven Scheire: De speciale relativiteit van Einstein" is een lezing over de wonderlijke wereld van de fysica en de natuurkunde.

"Je hoeft geen zes diploma's te hebben om de verhalen van Lieven Scheire te volgen, hij heeft die zelf ook niet" stelt de organisator van de twee voorstellingen op 20 en 22 juli het publiek gerust.