Michael Bublé maakt werderoptreden in Canada eind juni

De Canadese zanger Michael Bublé zal op 29 juni een prijs in ontvangst nemen op de Governor General's Perfoming Arts Award-uitreiking in Ottawa. Het wordt het eerste publieke optreden van Bublé sinds hij zich in november vorig jaar terugtrok om zich volledig te focussen op de kankerbehandeling van zijn toen 3-jarige zoon Noah.
2013 Invision

Michael Bublé staat op 29 juni op het podium van het gala van de Governor General's Perfoming Arts Awards in Ottawa in Canada. Het wordt zijn eerste publieke optreden sinds hij vorig jaar in november aankondigde dat hij zich volledig gaat wijden aan de kankerbehandeling van zijn zoon Noah.

Enkele weken geleden verklaarde de vrouw van Bublé, Luisana Lopilato, dat de kankerbehandeling van hun zoontje Noah voorspoedig verloop in Los Angeles.

"We zijn verheugd dat het Michael Bublé en zijn familie beter gaat en dat hij beslist heeft om naar het gala in het National Arts Center in Ottawa te komen", meldt de organisator van het event.

Niet alleen Michael Bublé zal een oeuvreprijs krijgen voor zijn artistieke werk. Ook Michael J. Fox en Martin Short zullen op 29 juni in de bloemen gezet worden.