Annemie Struyf richt haar vizier op Spanje in "Eviva Espana"

Aan het einde van de laatste aflevering van het programma "La vie en rose" op Eén heeft Annemie Struyf aangekondigd dat er een vervolgreeks gepland is. In "La vie en rose" bezocht de televisiemaakster Vlamingen die zich in Frankrijk hebben gevestigd. In "Eviva Espana" focust Struyf op Vlamingen die België hebben geruild voor Spanje of Portugal.

Annemie Struyf heeft meteen na de uitzending van de laatste aflevering van "La vie en rose" een oproep gelanceerd voor Vlamingen die zich gevestigd hebben in Spanje of Portugal.

""La vie en rose" krijgt meteen een vervolg. Volgend jaar trek ik naar Spanje of Portugal. Daar ga ik op zoek naar fijne, verrassende, gewone mensen, allemaal op zoek naar die buitengewone droom", schrijft Struyf op Facebook.

Ze roept haar volgers op om als ze in aanmerking komen, hun gegevens door te spelen via haar Facebookpagina of op het mailadres via.annemie@een.be.